Verzenden en retourneren

Verzenden:

Zodra de betaling van je bestelling bij ons binnen is, wordt de bestelling uiterlijk en normaal gesproken binnen 3 werkdagen bezorgd. Mocht een product onverhoopt niet in voorraad zijn, dan nemen we contact met je op per e-mail.

Pakjes die verzonden zijn met trackingscode zijn te traceren via PostNL op: www.tracktrace.nl.

De ingevoerde klantgegevens houden wij aan bij plaatsing bestelling. Zijn er wijzigingen? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op of wijzig deze bij plaatsen bestelling.

Anila Cosmetics is niet verantwoordelijk voor de ingevulde adresgegevens en de eventuele te maken kosten bij verkeerde informatie.

Terugsturen van een product:

Wij hopen natuurlijk dat je tevreden bent met je aankoop. Als dit, om wat voor reden dan ook, niet het geval is, dan kun je je aankoop binnen 14 dagen na de datum van ontvangst retourneren. Zie hier ook de Algemene Voorwaarden voor.

We zullen geretourneerde producten alleen accepteren als zij rechtstreeks bij ons gekocht zijn, ongeopend zijn, de sealing moet nog volledig in tact zijn en in goede staat. Testers kunnen te aller tijden niet worden teruggestuurd.

In het geval van een defect of door een verkeerde levering van ons, neem dan even contact met ons op via info@anilacosmetics.nl alvorens je het product retourneert.

Zodra we een geretourneerd product ontvangen, zullen wij het terugbetalen, indien het geretourneerde product ongeopend en in goede staat is. Alle terugbetalingen zijn op basis van de aankoopprijs en inclusief de oorspronkelijke verzendkosten. De kosten van retour zijn voor eigen rekening. Restitutie zal binnen 14 dagen na ontvangst van uw geretourneerde product worden verwerkt.

Het adres voor producten die geretourneerd moeten worden is:

Anila Cosmetics
Hof ter Bergen 8
2861 DR te Bergambacht, Nederland

Een bestelling annuleren:

Indien je wenst om je bestelling te annuleren, doe dit dan zo snel mogelijk door contact met ons op te nemen via de e-mail of telefoon. Houd er rekening mee dat de meeste bestellingen binnen 24 uur na het plaatsen van de bestelling worden verwerkt. Indien je wenst om je bestelling te annuleren nadat deze is verzonden, kun je ons per e-mail of per telefoon zo spoedig mogelijk op de hoogte brengen en het pakje aan ons retourneren. Wij zullen binnen 14 dagen nadat wij de bestelling in goede staat te hebben ontvangen, de aankoop terugbetalen.