Foundations

De Minerale foundation kleur Porcelein is het beste geschikt bij mensen met een lichte huid met een warme en/of neutrale ondertoon.

De Minerale foundation kleur Stone is het beste geschikt bij mensen met een lichte huid met een koele en/of neutrale ondertoon.

Rating: 4.3333333333333 sterren
3 stemmen
Rating: 4 sterren
1 stem
Uitverkocht

Foundation Marvel

€ 18,95
Uitverkocht
Uitverkocht

Foundation Marvel

€ 18,95

De Minerale foundation kleur Marvel is het beste geschikt bij mensen met een lichte huid met een warme en/of neutrale ondertoon.

De Minerale foundation kleur Magic is het beste geschikt bij mensen met een lichte tot medium huid met warme en/of neutrale ondertoon.

Rating: 4.75 sterren
4 stemmen
Rating: 4.6666666666667 sterren
3 stemmen

De Minerale foundation kleur Sandy is het beste geschikt bij mensen met een lichte tot medium huid met koele en/of neutrale ondertoon.

De Minerale foundation kleur Naples is het beste geschikt bij mensen met een medium huid met een koele en/of neutrale ondertoon.

Rating: 5 sterren
1 stem
Rating: 4 sterren
1 stem

De Minerale foundation kleur Sublime is het beste geschikt bij mensen met een getinte huid met een warme en/of neutrale ondertoon.

Rating: 4 sterren
1 stem

Deze minerale foundation kleur Sunkissed is zeer geschikt voor de huid met een warme en neutrale ondertoon. Dit is onze donkerste foundation. Geschikt voor de medium tot donkere huid.

Rating: 0 sterren
0 stemmen