Foundations

Nieuw

Ben jij net als ons, ook milieu bewust bezig? Dan is dit refill zakje helemaal voor jou. 

De Minerale foundation kleur Porcelein is het beste geschikt bij mensen met een lichte huid met een warme en/of neutrale ondertoon.

De Minerale foundation kleur Stone is het beste geschikt bij mensen met een lichte huid met een koele en/of neutrale ondertoon.

Rating: 4 sterren
1 stem
Rating: 4 sterren
1 stem
Rating: 4 sterren
2 stemmen

De Minerale foundation kleur Marvel is het beste geschikt bij mensen met een lichte huid met een warme en/of neutrale ondertoon.

De Minerale foundation kleur Magic is het beste geschikt bij mensen met een lichte tot medium huid met warme en/of neutrale ondertoon.

De Minerale foundation kleur Sandy is het beste geschikt bij mensen met een lichte tot medium huid met koele en/of neutrale ondertoon.

Rating: 4.75 sterren
4 stemmen
Rating: 4.75 sterren
4 stemmen
Rating: 4.5 sterren
2 stemmen

De Minerale foundation kleur Naples is het beste geschikt bij mensen met een medium huid met een koele en/of neutrale ondertoon.

Rating: 5 sterren
1 stem

De Minerale foundation kleur Sublime is het beste geschikt bij mensen met een getinte huid met een warme en/of neutrale ondertoon.

Rating: 4 sterren
1 stem

Deze minerale foundation kleur Sunkissed is zeer geschikt voor de huid met een warme en neutrale ondertoon. Dit is onze donkerste foundation. Geschikt voor de medium tot donkere huid.

Rating: 4 sterren
1 stem